Thursday, 23 December 2010

Kerja hampir berakhir.. Sesi menghapuskan kegelapan kulit akan bermula..

Dah lama tak update entri baru.
Akan di update tak lama lagi
Mengupload gambar gambar yang boleh ditontonkan ke public
Cop mohor dekat gambar pun tak turunkan lagi




4 comments:

damha [Reply]

pantai bersih kat penang ke ni

Khadijah Nas [Reply]

yups!!!

damha [Reply]

saya biase gi ronda2 tempat tu amik2 angin...he333

Khadijah Nas [Reply]

saya bertapa adalah nak dekat 2 minggu dekat situ buat kerja kerja hydrography surveying. Air jus dekat kedai pak ngah sangat best!! Termurah, x dapat jumpa dah dekat tempat lain!