Tuesday, 17 May 2011

Singapore Trip : Skyride

Bila dah bosan hanya berlegar legar sahaja
Kteorang berpakat nak naik Skyride
Tanya punya tanya

One Way : $10
Two Way : $12
Unlimited : $14

Baik naik unlimited boleh naik banyak kali
So kira la sendiri kalau duit RM berapa ya
Nak dekat RM40 lebih
Kalau kat Malaysia memang aku tak naik dah

So ada la 4 round kteorang naik
Kalau ada penyakit gayat sila jangan naik
Kesimpulannya
Sangat BEST





Teringin pulak nak naik kereta ni
Kereta tu akan meluncur turun bukit dalam trek



Confuse macam mana ada seketoi pulau ja dekat tengah tengah tuh





Singapore negara yang seronok untuk di kunjungi
Pandai depa buat tempat tarikan pelancong
Negara yang sangat fresh dan clean
Tabik betul sangat bersih negara mereka takat  tempat yang aku pergi la

Punya dok berlegar legar tak tahu nak pergi mana lagi rupanya ada lagi tempat menarik yang kteorang miss macam tempat tengok Dolphine tak tau pun ada rupanya

So, lain kali kalau pergi lagi mesti tak boleh miss!

Lepas SENTOSA kami pergi Arab Street untuk shopping souviner untuk family and friends
Time tu battery camera pun sudah empty
Solat jamak dekat masjid dekat Arab Street
Arab Strees sangat cantik sangat jauh berbeza dengan Masjid India


-Khadijah Nas-



5 comments:

Fariq [Reply]

perghh.. syoknye... eh tempat tu ea ada 1 drama korea biat pengambaraan dulu.. cite pe ntah lupe lak..

Khadijah Nas [Reply]

o betol ea... g cari balik citer apa.. (^__^)

.aizza. [Reply]

woah bestnyeee XD

Khadijah Nas [Reply]

aizza paln la dengan membe membe bercuti di singapore. boleh rasa pengalaman naik skyride jugak! (^__^)

Khadijah Nas [Reply]

adehh.. *plan