Friday, 28 October 2011

Camera calibration yang merungsingkan


Ini namanya nak buat Camera Calibration
Tapi sampai sekarang tak dapat dapat lagi correct image of camera calibration
Belum lagi nak capture gambar daun dan process dalam PhotoModeler
Entah apa lagi error yang bakal jumpa
Rungsing aku rungsing!!

2 comments:

Siti Nurhuda Husna Zulkarnain [Reply]

Camera calibration tu apa eh? Huhu.

Khadijah Nas [Reply]

Camera calibration tu nak dapat kan true parameter camera tu macam focal length, lens distortion, format size and semua information tentang interior orientation camera tu.