Tuesday, 23 November 2010

Detik terakhir di Alor Setar

Tajuk entri macam apa ja
Ok, la ni aku dekat UiTM Penang sebab ada Survey Camp
5 minggu jugak la dekat sini

Again...
Family aku pindah rumah
Oh, itu perkara biasa dong!

So sebelum berangkat dari Alor Setar tu memang hajat hati nak makan dekat
Radix Chicken House
Akhirnya tercapai jugak hajat
Aku yang belanja diorang tau!!
Aku!!
(ye agak menunjuk sebab minah ni jarang belanja orang..hehe)

Cekedout..
(eii.. bahasa apa kah ini??)

-
-
-
-

Ok, mula mula perkenalkan apa yang dimakan

 Radix Herb Chicken Chop

 ini ayam apa tah (dah lupa nama apa)
tapi yang set B
half ekor ayam
memang la kekenyangan

fries

 kentang putar

budak busuk ni makan set 3 ketul ayam goreng 
sorang sorang ye
memang hantu ayam goreng
budak busuk ni dengan tulang ayam sekali dia makan


sos pencicah
 ini wajib la ada
-
-
-
-

OK air lupa nak tangkap gambar
-
-
-
-
-



 ish la budak busuk nehh

kan aku dah kata
dia makan sorang sorang semua ayam



3 makhluk yang melantak habis habisan

Oye, ni lagi seorang makluk pelantak
-
-
-
-
-

Ok, tukang belanja tak nak tunjuk muka dia

Salam,
Khadijah Nas


4 comments:

... [Reply]

salam..
cekedout?
oh..tu perkataan separa terbalik kedekut
:D

macam saya dengan adik beradik.kadang2 main silap2 sebut.
kampung, jadi kumpang.
keropok jadi keporok.
hadoi..
macam2

Khadijah Nas [Reply]

haha..
thanx mai baca blog

damha [Reply]

budak busuk mkn sampai 3 ketoi ayam..he3333....ayam goren tu mmg kegemaran dia....hentam sampai licin le...he333

Khadijah Nas [Reply]

haha...