Tuesday, 27 December 2011

Suka dengan sambutan dari Kelab Blogger

Eh best jugak kan bila dapat dapat melawat blog blogger satu persatu. Macam macam cerita jumpa. Cuma yang tak best kalau diarah isi code pengesahan dul masa nak drop komen atau nak follow blog tuh. Kalau tersilap bubuh kena bubuh bali. Adeh tak syok la! Korung jangan lah pasang code tu. Payah la. Neway ramai yang still young, baru nak masuk tingkatan 1. Warghh advance berteknologi depa nih. Apa pun seronok melawat blog hampa hamap semua. Tapi ada banyak lagi link yang aku tak pi melawat. Tak sempat. Berjela jela. Ingatkan beberapa ja. Tapi akan catch out jugak later ye.



May Allah Bless You Always

*Pelik kenapa aku rajin berblogging dengan penuh berhemah hari ini

2 comments:

Marina [Reply]

saya punyer comment box tkde code kan? hehe.. :-)

Khadijah Nas [Reply]

haaaaaaaa... tak de.. suka suka.. certain tu yang ada payah jugak :)