Wednesday, 16 March 2011

Selamat pengantin baru kawan kawan ku

Ahad lepas alhamdulillah dapat menghadiri kenduri kawan masa sekolah rendah dulu dulu. Bila dah pergi kenduri kawin kawan satu sekolah, maka ramai jugak la jumpa kawan kawan yang sama sekali satu sekolah.

Dengan Literature Review yang tak siap nye lagi, aku tinggalkan jugak demi nak pergi kenduri kawin kawan. Kebetulan dah berjanji dengan encik Haziq.


Ni member trip ke kenduri
Ada 2-3 buah lagi kereta member lain follow sekali
Diorang ni semua kawan satu sekolah SKTK dulu
Wathiqah, Jiji dan Haziq



Belum sampai rumah kenduri kami posing dulu



Ni pun budak budak satu sekolah dulu gak
Taiko diorang nehh dulu
Sekarang kereta masing masing besar besar belaka




Miss you all
Nisa, Fiza, Wath, Alin, Azrine

Ok mata aku terkatup


Ni kenduri pertama
Pengantin perempuan nya kawan aku
Dulu kawan bergelak nih
Kawen dah dia...

"Selamat Pengantin Baru Shuhada dan suami"



Siap ada persembahan silat lagi
Memang rasa macam raja sehari diorang nih

Actually first time aku tengok persembahan silat dekat rumah pengantin
Dah jarang la orang sekarang ada kan persembahan macam nih


OK ni pulak rumah pengantin yang ke dua
Juga pengantin perempuan nya kawan sekolah dulu

"Selamat Pengantin Baru buat Dayah dan suami"


Jangan pandang pandang
Duduk renggang renggang


KHADIJAH NAS


2 comments:

damha [Reply]

slmt pengantin baru juga drp saya utk syuhada n dayah...kwn ijah tu...moga2 mereka bahgia hingga akhir hayat...dua2 tu kenduri kat mane tu....

Khadijah Nas [Reply]

dekat kuala selangor