Monday, 2 May 2011

Exam Fever Gap Paper Selang Sehari

Assalamualaikum..

Wauu lama dah tak update belog

Aku nak exam mehh, punya la rajin study setiap saat tak lepas buku menaip pun tak ada masa nampak sangat penipu nye

Aku tau ramai yang dok jenguk blog KhadijahNas nih kot kot dia update entri baru

Hihi, suka nya ada jugak pembaca setia walaupun silent reader


cilok gambar dekat bing

Lepas habis exam dan aktiviti aktiviti yang aku pun tak tahu macam mana aku involve aku update belog ye

Dah macam macam dalam benak kepala ni nak melempas kan bebelan

Terharu jugak aku ada yang suka layan aku membebel

(^_________________^)

Aku exam 4,5,7,8 May 2011

Semua paper petang

Memang terbaik lah gapped paper aku

Doa kan aku ye!



Oya, nak kongsi untuk mudah menhafal amal doa Nabi Sulaiman ni 10 kali sebelum matahari terbit selama 7 hari pagi berturut turut. Ayat ini menceritakan tentang kefahaman ilmu dan kebijaksanaan yang dikurniakan Allah kepada Nabi Sulaiman. Insya Allah dapat menghafal ilmu yang dipelajari.





Love,
Khadijah Nas

4 comments:

Fariq [Reply]

gudluck ye awak utk final... buat yg terbaik.. :p

Khadijah Nas [Reply]

Tengkiu Fariq!

damha [Reply]

slm ijah pe kbr...saya doakan moga ijah berjaya dgn cemerlang dlm exam tu....good luck for you....jgn lupa baca doa n berwuduk semasa dlm exam tu...

Khadijah Nas [Reply]

thank!