Sunday, 9 October 2011

Cherry Round Tomato

OK aku dah ada favourite fruit eh tak hurmm, a family member of vegetable, sekarang ni kalau tak jumpa dia lama mesti kerinduan (oh menipu je lebih). Tak tahu kenapa lately suka pulak makan tomato cherry macam makan buah anggur. Kalau makan satu bungkus sambil surfing internet after sejam dah habis licin semuanya. 



Sarah tanya, "Eii tak masam ke angah?"

Masam la jugak dah nama pun tomato tapi cool je la kan. Orang perempuan ni ada makna la tu tiba tiba makan sayur je memanjang then makan buah je hari hari tak pun makan tomato tak mau mau kan. Apa nya? Malas nak cerita. Yang penting tomato aku En Nasir yang sponsor setiap minggu.

(^___^)


2 comments:

damha [Reply]

buah tomato adalah baik utk kesihatan kulit....wajah akan berseri2 dgn kulit yg anjal n gebu.......amalkan memakan selalu....

Khadijah Nas [Reply]

betul tuh.. agree agree.. i like! (^__^)