Friday, 11 November 2016

Pua Kumbu A | Shawl Kain Batik

Assalamualaikum Dearies,

video


Ada design baru keluar ni, kali ni sasarannya ialah untuk traveller haha sebabnya design kali ni adalah IRONLESS + PINLESS + INSTANT sebab tu la sis kata untuk traveller, kalau pi negara macam China mana ada iron weh dalam bilik tak macam Malaysia dia akan provide iron tak pun pi mintak dekat house keeping tak pun paling paling pi iron dekat koridor hotel. Tapi kalau Indonesia ada certain yang tak bagi iron, dia yang ironkan. Hadeh.

Dia panggil SHAWL KAIN BATIK sebab corak nya PUA KUMBU dan sangat LIMITED EDITION sebab hanya dikeluarkan 5,400 pasang SAHAJA

Haaaaa, sangat cantik design kali ni u olllsss... Macam nak makan ja dah la kebetulan sis amik tempahan Kek Batik Sarawak.. 









 Material : High Quality SOFT DENIM COTTON
100% IRONLESS
Awning Attached (Soft Cotton Awning)
2 Size Available : L (2.0m x 80cm ) & XL (2.4m x 80cm)
Totally Opaque
Limited PCS (5400pcs only)
GOLD LABEL Edition








\
💕 RETAIL : RM69 (L) / RM79 (XL) 💕


WhatsApp Sis Khadijah | 0136292453
WhatsApp Sis Khadijah | 0136292453
WhatsApp Sis Khadijah | 0136292453




HARGA PENGENALAN PUA KUMBU EDITION 
(Sah Sehingga 30 Nov 2016)

KhadijahNas Tower















No comments: