Thursday, 8 December 2016

Pucci Exclusive | Pucci Tudung Labuh Instant

Baru baru ni Escarves baru sahaja umumkan tudung keluaran baru iaitu 

PUCCI EXCLUSIVE






DETAILS PUCCI EXCLUSIVE BY ESCARVES™


Material : High Quality PANORA CHIFFON & Soft Cotton (Inner)

Ukuran :  (2.2m x 0.75m)

5 Pilihan DESIGN PUCCI yang LIMITED & EKSKLUSIF ( Corak khas by Escarves™ )

100% Instant Dua Muka

Inner Attached

Tidak Terlalu Jarang & Nipis

Labuh DEPAN & BELAKANG

Sesuai untuk SEMUA JENIS MUKA 

SOLAT READY

Flowy & Sejuk



Menarik nya dengan Pucci Exclusive ni ialah corak kain adalah design sendiri yang di tempah khas. Kain adalah keluaran ESCARVES sendiri dan seperti keluaran Mika Printed lepas yang sangat laku keras, Pucci Exclusive juga adalah keluaran terhad dan Limited Edition. 

Trademark tudung-tudung Escarves ni adalah inner dia tu yang soft dan terletak elok. Masing mengekalkan inner yang best tu untuk Pucci Exclusive ni. 

Macam Mika Printed ada Metal Tag yang berat dekat hujung tudung, Pucci Exclusive juga sama, ada Metal Tag berat dekat hujung tudung so tudung ada pemberat dekat bawah tu.

Of course tudung keluaran Escarves semuanya labuh labuh dan mesra solat, mesra breast feed kalau tengok review tudung Nayla 2.0 yang lepas memang ramai yang repeat order sebab senang nak cover menyusu anak.



Lepas tu dah ada nama dah untuk setiap warna tudung:






Buat masa sekarang ni masa peringkat nak collect order sebab stoknya SANGAT TERHAD
nanges TT


PM or Whatsapp Sis Khadijah 0136292453 untuk sebarang pertanyaan lanjut

ke nak jadi Dropship pon boleh

(^_^)


No comments: