Saturday, 25 September 2010

Baby tinggal dalam kenangan


Ye memang itu la berita lepas aku berjaya jejak masuk pintu rumah sewa lepas balik bercuti raya selama 2 minggu.

Memang housmate dah nak bagi tau awal dah tapi biasa la balik cuti  phone dah macam besi buruk (tipu sekarang pun ya), malas nak charge, pastu tersorok pulak dalam beg. Ye ramai yang sungguh bengang. Ampun bangat ya!

Penghuni rumah semua pakat balik raya, sehingga tidak sedar si sepasang penjaga pintu di tinggalkan tanpa memberi makan dan sumber air yang segar
( budak rumah panggil depa ni "baby")

Tidak sampai sebulan mereka bersama kami

Adalah sungguh tidak bertanggungjawab si penghuni rumah. Apa pun semoga depa aman di sana.

Ada entri aku buat pasal jiran sebelah rumah kene rompak 
klik kat sini

Tapi Alhamdullillah budak sebelah kata perompak tu dah kena tangkap

Apa pun jangan mengambil endah tahap keselamatan di rumah anda walaupun perompak sudah di tangkap kerana masih belambak lagi perompak di luar sana

Beautiful Morning,
Khadijah Nas

2 comments:

LiN sALehaN [Reply]

baby korang tu dh x sanggup idup dlm air yg kurang oksigen tu......

Khadijah Nas [Reply]

huhuhuhuhu...
kak lin...
air depa cepat kotoq, awat depa pi kotoq kan. kan ka dah mati. huhu