Sunday, 12 June 2011

Blogwalking



Sudah lama tak blogwalking tinggalkan komen dekat shoutbox dan jelajah entri entri yang menarik dan dari petang tadi aku tiba tiba rajin konon banyak masa terluang dah mulakan sesi penjelajahan.

Banyak nya blog yang aku masuk blog adik adik yang masih bersekolah dan blog diorang sangat comel, sungguh pinky dan di hiasi cartoon. Biasa la tu budak perempuan remaja.

Majoriti depa ni siap bubuh picture my love la. Adeh, memang sah bab nak tampal gambar boyfriend ni aku kalah dengan depa. Tak boleh jadi depa nih. Help me si bujang single. Ok siapa nak gambar dia kena tampal as my love kat blog KhadijahNas sila mail gambar. Ahh, sungguh desparate deh!

Ok tabiat aku jadi silent reader je, kalau rajin komen la jugak, if entri yang agak menarik aku akan share dekat facebook aku dan selalu nya paling baik aku tinggal jejak kat shoutbox korung. Tapi kalau blog aku suka baca selalu nya aku tak tinggal jejak nanti kantoi aku suka pi blog hang ye. Hihi

Selamat Kembali ke Sekolah Adik Adik


-Khadijah Nas-



8 comments:

Azyan [Reply]

sya x ltk gmbar bf pun.mature dah kot.Haha.Akak,tak rindu skolah ke?hee :D

Khadijah Nas [Reply]

hahahaha... good good. jangan tayang boysfriend nanty org lan berkenan plak. Rindu zaman sekolah? Zaman universiti lagi best dik.. (^__^)

damha [Reply]

selamat kembali membuat kajian khadijahnas...he333..besh x kat melaka tu...

Khadijah Nas [Reply]

Melaka ok la.. Tak sempat lagi nak jalan jalan dekat Melaka tapi puas hati lepas dapat makan Coconut Shake Pantai Kelebang yang sangat femes.

damha [Reply]

ijh dah gi mkn ikan bakar kat umbai x..saya dah sampai tempat tu...he333(^_^)

Khadijah Nas [Reply]

ok akan cari tempat tuh!

damha [Reply]

kat melaka tu ijah dok area mana...ade tempat penginapan yg disediakan ka....

Khadijah Nas [Reply]

yups.. nanty saya buat entri life at melaka.. la ni tak sempat nak buat