Tuesday, 9 August 2011

Salam Ramadhan #8



Sekarang setiap petang aku tengok Laila Manja sebab aku suka lagu tema cerita tuh. Mungkin lagu tu dah lama walaupun aku baru first time dengar masa tengok cerita Laila Manja ni. Bukan menarik pun tapi since dah tertengok dari episod satu dan tertengok pulak hari hari so hari hari setiap petang aku akan tersambung la tengok cerita ni lepas tengok Bella.

Jup aku fikir apa pengajaran yang aku boleh dapat dari cerita Laila Manja agak agak nya ek? Mak tiri yang jahat? Kalau menyampah dekat Atie, kesian dekat Laila ada la. Tapi bila Manja dah besar aku tengok hensem la pulak mamat nih and suka tengok gelagat Yam. Tapi Ikram erk boleh la walaupun bila aku tengok apasal la mata mamat ni lambat nak bukak masa berkedip. Apa pun lagu 1st Edition ft Aizat best, sedih la kan sesuai dengan jalan cerita drama tuh. Aku dah download pun dekat 4shared and dengar hari hari.

Pengajaran dari cerita tuh apa ek? Tak ada buat masa ni, sekadar mengisi masa lapang yang sangat lapang.

4 comments:

damha [Reply]

laila manja...
kekadang aku terfikir...
mungkihkah ini suatu bahgia...
atau hanya permainan saja...
ahh biarlah kisah itu berlalu...
bersama desiran angin yg berhembus..
kan kekal menjadi memori...

he333

- abdul hadi abdul muti - [Reply]

kiranya, cerita ni takde pengajaranlah kan? Haha

Khadijah Nas [Reply]

Damha: tudia, keluaq dah ayat jiwang dia.. Hihi

Khadijah Nas [Reply]

Hadi: hurm,sekadar untuk tontonan hiburan ok la