Monday, 5 September 2011

Ucapan Selamat

Tudiaaaa masuk bulan baru dah.. Raya dah lepas tapi still dalam bulan raya jugak kan sekarang so masih belum terlambat kot aku nak ucapkan

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN NA

&

SALAM KEMERDEKAAN MALAYSIA YANG KE 54



Hahhhh, amacam nampak sedap kan??

Nampakk je tapi jangan tertipu dengan gambar sebab nya bila hang rasa perghhh pahit gila.

Ni la nak cerita kali pertama aku buat maffin cenonet ni tak sampai 2 hari dah licin then of course la excited nak buat lagi tapi malangnya bila terlebih serbuk koko sebanyak 15 g ini lah jadi nya... Lepas 2 minggu still dok ada lagi sesiapa termasuk aku takut nak makan sebab gila pahit.

Kesimpulannya, bila kali pertama masakan anda jadi belum tentu kali ke dua akan jadi jugak dan nasihat aku jangan mandai mandai bubuh koko lebih dari sukatan resepi asal.

Sekian

5 comments:

damha [Reply]

nampak mcm cedap jeer...*_*
kalau pahit leh cicah atau celup muffin tu dlm air sirap...he3333

damha [Reply]

slmt hari raya maaf zahir batin ye nas...amboii lamanyer raye kat kg....raye kat kg ne tu...

Khadijah Nas [Reply]

damha: muhahahahaha... selamat hari raya ya

damha [Reply]

bila nk mula samb study tu...

Khadijah Nas [Reply]

nxt week :)